Sunday, October 08, 2006

Check out Elyse

Fata de care va zic a fost colega de grupa cu mine la workshop. A facut povestea cu titlul "Growing up and apart" in Moberly.

E cam de-o varsta cu mine. Azi am dat peste site-ul ei, din intamplare. Dati si voi o fuga pe site. www.solasea.com

7 comments:

andrei said...

Apropos, povestea cu pornache a luat premiul intai acu' vreo doi ani la College Photographer of the Year.

bogdan m said...

l-am vazut si eu si mi-am amintit de el, e criminal.
In rest ce mai faci ca nu ai mai scris de mult pe aici :)

andrei said...

N-am scris pentru ca nu s-a mai intamplat mare lucru. Acu' lucrez la o chestie care se cheama "classmate assignment". Adica sa urmarim un coleg, o zi sau doua, sa ii spunem povestea. Nu e suficient timp, zic io, da' facem ce putem si ce ni se cere :))

Cand e gata o sa-l pun pe blog. Tipul pe care tre' sa il pozez io (tras la sorti) e cel mai nesuferit din clasa. Are vreo douajsase de ani, spune ca e fotograf de nouashpe ani (???).

Are impresia ca e cel mai tare dintre muritori si telul lui in viata e sa distruga Getty Images.

E genul care raspunde la intrebari adresate profului inainte ca asta sa apuce sa deschida gura. Baiatu' lu' taticu'. Tatal diplomat, mama lucreaza pentru o companie de arme. Adica: jde mii de camere si de obiective si de kkturi. Tot ce apare nou.

Nici unul dintre colegii de la curs nu il suporta. Ceea ce face lucrurile mai complicate, pentru ca tre' sa ma bat zilnic cu prejudecatile lor si, mai ales, ale mele despre el.

Toti se asteapta sa vada in pozele mele imaginea unui baiat de bani gata, arogant si nesuferit. O sa incerc sa ii dezamagesc.

bogdan m said...

Distractie placuta, si sunt curios sa vad pozele

Pigei said...

Tare fata, mie-mi place, ca-s baiat. Cat despre classmate assignment, draga Andrei, ma ierti, dar zic eu ca tie ti-a picat cel mai blana subiect, zau. Nu-i stiu pe restu' (bine, inafara de Elyse asta) da' din cate spui, pare sa fie cum cred io. Bafta, hai sa-l vedem si noi. Si uite, ca tema suplimentara asa, te rog eu sa faci un classmate assignment cu Elyse. Daca faci, promit unul la schimb cu Mihailescu in rolul principal, desi va iesi cam deocheat.

andrei said...

Draghe Mihai, am o mare problema. Elyse nu este colega mea la facultate, ci a fost colega de grupa la workshop (lucreaza in california). Este o mare problema, pentru ca nu vreau sa te razgandesti: o poveste in imagini despre Michi este muuuult prea interesanta. Uite, daca vrei, iti trimit niste poze cu ea din timpul workshop-ului. Asta nu inseamna ca imi trimiti poze cu Michi de la Cotroceni. Te rog sa fii serios si sa te tii de cuvant. O sa urmaresc zi de zi yahoonews pana o sa vad un feature cu Michi pe Reuters.

bogdan m said...

In caz ca trebuie contribuit cu ceva la MIKYfeature-ul deochiat facut de Mihai as face orice, aproape orice, oricum dau o mana de ajutor :)(nu va ghanditi la prostii din partea mea).