Saturday, March 10, 2007

Nazi rally

Columbia, Missouri, March 10, 2007 - Approximately twenty members of the National Socialist Movement (aka neo-Nazi) marched downtown to protest against what they claim is the University of Missouri's Marxist approach.

Here is how I saw it.



A policeman drives by through downtown Columbia.


The Nazis march downtown Columbia.


A Nazi salutes Hilter style.


Two women watch the rally from inside a barbershop.


A Nazi tears apart a Mexican flag, before wiping his behind with it.


Nazis confront anti-protestors.


Men express their feelings towards the rally from inside a bar.

A young man refuses to shake the hand of a Nazi.

An anti-protester shouts at the Nazis.

Police officers push anti-protestors.

Police officers arrest anti-protesters.

Mounted police officers try to guard a perimeter in which other officers arrest anti-protesters.

5 comments:

Brandon Kruse said...

very nice andrei...very nice.

Monica JITARIUC said...

nu putem ca sa schimbi backgroundul asta gri cu scris negru pentru ca ma dor ochii si io de fapt vreau sa citesc da rimi e greu?

va multumesc si va salut in acelasi timp!

andrei said...

din pacate, mi-a murit netu' cand experimentam diverse culori pe blog, iar de atunci n-am mai avut timp de el. o sa il modific curand.

Alexandru Zaharia said...

am vazut si fotoreportajele pe care prietenii/colegii tai de facultate le-au facut la marsul asta. ale tale mi se pare cele mai sugestive... vorbesc de la sine. bravo! experienta din tara si-a spus cuvantul?

andrei said...

Mie mi se pare ca s-au descurcat foarte bine colegii mei, mai ales Brandon Kruse si Sky Gilbar. Mai bine decat mine. Probabil si Ben Reed, care, din pacate, a postat doar vreo trei imagini.
Intr-adevar, poate ca mi-a prins bine ca am mai vazut chestii asemenatoare si acasa. Imi amintesc cu precizie Gay Pride Parade de anul trecut, cand au inceput jandarmii sa ii plezneasca pe aia care aruncau cu pietre.

Am ajuns in redactie si mi se parea ca am pozat cine stie ce batalie. De fapt, am vazut bataie, dar n-am aratat-o cum trebuie. Am stat cam la 3-4m de cafteala, ceea ce a fost o greseala. Singurul care s-a bagat aproape a fost Nichi Silva. Am invatat o lectie foarte buna de la el atunci.