Thursday, November 23, 2006

Foto, audio, video, moto, velo

Am urmarit azi un link trimis de un prieten si am ajuns pe site-ul EVZ. Daca tot eram in zona, am inceput sa ma plimb putin prin site. Ce vad? EVZ are sectiune "Multimedia", frumos impartita in foto/video/audio?

M-am bucurat, pentru ca imi aduc aminte si acu' cu cata placere intram pe site la ei sa vad albumele coordonate de Mihai Vasile, care erau disponibile online acu' vreo doi ani. Daca la "audio" nu se incarca nimic, iar la "video" imi trebuia nu stiu ce plugin ca sa vad clipul "Judeca fiecare raspuns", cu totul altfel sta treaba la sectia "foto".

Evenimentul Zilei ofera celor pasionati de fotografie, printr-un simplu click, ocazia de a accesa un calculator care sa-i ajute sa determine cat va fi taxa speciala pentru masini second-hand (euro), incepand de la 1 ianuarie 2007. Recunosc ca nu ma asteptam sa dau peste catalizatorul euro 4 sau peste vreun indice de capacitate cilindrica. Vroiam doar sa vad pozele lui Codrin si ale baietilor de la EVZ. Totusi, presupun ca un sut in cur e un pas inainte si o sa ma invat minte sa nu mai am pretentii absurde de la Ringier.

Apropos, valoarea exprimata nu contine TVA.

1 comment:

andrei said...

eram sigur ca la tine s-au gandit cand au pus aia pe site, da' n-am vrut sa spun, ca zici dup-aia ca m-am inteles cu Vanghi:))